28 Mart 2010 Pazar

Yün Sepeti Pasta








Yün sepetimiz, sürekli örgü ören, elindeki yünleri tüketse bile dolabını açınca yünden yapılmış herşeyin fışkırdığı :), sevgisini benim Derin'ime yüklemiş özel biri için.. Onlar birbirini gün içinde bir kere bile görmezlerse uyuyamıyorlar... :) Bu yüzden Derin'in de tabiki pastaya katkısı oldu... Mesela 'iyiki doğdun' kartını 3 kere kırdı :)... Sonuçta ortaya yün sepeti pastayı çıkarmayı başarabildik kızımla!
Pastamız kakaolu pandispanya, pastacı kreması, çilek ve kırıntı çikolatadan hazırlandı. İyiki varsın Gülde...



25 Mart 2010 Perşembe

HERŞEY BEBEKLER İÇİN...


GERÇEK GİBİ BU BEBİŞLER! Yiyebilecek misinizz??? :)


Bu minyatür ayaklara parmak arası yaparken çok eğlendim; tombul ve minik... üstelik kokoş :)



Önlük kalıbım yoktu ve bebek serisini tamamlayamayacağım için çok üzülmüştüm, önümde duran aydedelere alıcı gözle bakana kadar! Yan çevirince önlük oluverdiler...

Kalıp eksikliğim burda da gösterdi kendini, bebek suratlar için yuvarlak kalıbım yoktu... Çiçek kalıbım gözüme çarptı... Ne güzel fırfırlı şapka olur bunlar dedim ve işte çiçek bebek!




VE BU BEBEK KURABİYELERİN HEPSİ SATILMAK ÜZERE RAFTA YERLERİNİ ALDILAR...











Nişan-Nikah





yorumsuz... gerçek gibiler! :)

sevgililer günü





































14 Şubat Sevgililer Günü'ne o kadar çok sipariş aldıkki resimlerin ancak bu kadarını yükleyebiliyorum... Bu kadar çok "AŞK" kurabiyesinden sonra uzun bir süre kırmızı görmek istemiyorum sanırım... :))






kurumsal kurabiyeler

Kartvizit baskılı kurabiyeler kakaolu ve vanilyalı olarak hazırlandı ve Faruk Bey'in ofisinde ikram edilmek üzere yerlerini aldılar. Umarım beğenmişlerdir! Afiyet olsun...

dogumgünü kurabiyeleri

Bu cıvıl cıvıl kurabiyeler Fatih Bey'in doğumgünü için vanilyalı olarak hazırlandı.
Diş buğdayı kurabiyelerimizde bir bebek mağazası için kakaolu ve vanilyalı olarak hazırlandı.
8 yaş kurabiyeleri hello kitty pastanın sahibi Meloş için vanilyalı olarak hazırlandı. Meloş gibi cici bici oldu kurabiyeleri de!





Üsttekiler bir bebek mağazası için 1 yaş kurabiyeleriydi, alttakiler ise SERDAR ALİ bebek için vanilyalı 1 yaş kurabiyeleri... Mutlu yaşlar! :)

süngerbob kurabiyesi

Tarçınlı Sünger Bob:)

bebek cupcake



Bebek cupcakemiz böğürtlen ve çikolatalı.

uğur böceği cupcake


Uğur böceği cupcakemiz böğürtlen ve çikolatalı, üstünü ise şeker hamuruyla süsledik.

24 Mart 2010 Çarşamba





Kitap pasta Seval Hanım'ın dogumgünü pastası, hem bilgisayar hem de İngilizce kursuna gittiği için ortaya böyle bir pasta çıktı... Keki kakaolu, kreması sütlü çikolatalı, içi ise muzlu ve damla çikolatalıydı. Pastamızdan da büyük dilimler yiyenler olmuş :) Ne mutlu bize!

çiçek Bahçesi pasta



Özel bir toplantı için hazırlandı çiçek bahçesi...keki kakaolu kreması sütlü çikolatalı içi ise muz çilek ve damla çikolatadan oluştu..2 dilim yiyenler bile oldu..afiyet olsun

Hello Kitty Pasta



Yakın bir arkadaşımla uzun zamandır sevgili kızı Meloş için pasta yapma hayalleri kuruyoduk... Kendisi aramıza katılamasa da biz ortağımla pastayı süsledik. İlk traşlı pastamızdı sanırım ve üstesinden geldik. Tadına da okuldaki çocuklar bayılmış :)

Kokoş Pasta




Kokoş Pasta sürekli Bursa-İstanbul arasında mekik dokuyan biri! :) İÇİN... Elinden cep telefonunu hiç düşürmediği için kulağına telefon yapıştırma gereği hissettim :) İçi kalpli pastamızla aynı... Sürpriz bir pastaydı... Görüntüsü de beğenildi tadı da! Herkese afiyet olsun :)