3 Ağustos 2010 Salı

Pasta Yapılışı








yukardan aşağı değilde aşağıdan yukarıya resimleri takip ederseniz memnun olurum sanırım teknik bi hata yapmışım :)))
Önce pandispanyayı 3 e bölüyorum. Sonra bol şekerli suyla ıslatıyorum. sonra sıkma torbasıyla artan padispanya kırıntıları ve tereyağ kremasından elde ettiğim hamuru kenarlara cerceve olacak şekilde sıkıyorum. Bunu yapmamın sebebi ara kremanın her kata eşit sekilde  dagılmasına yardımcı olmasıdır.sonra çikolatalı ganajı ve meyveleri dolduruyorum. üstüne diğer pandispanyayı koyup aynı işlemleri tekrarlayıp şeker hamuruyla kaplıyorum. İşte pastaaaa... bi ara hepsinin tariflerinide eklemek istiyorum inşallahhh...sevgilerr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder